Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Er du en av de som er usikker på hvordan bilfremtiden vil se ut, men ønsker et bekymringsfritt og enkelt bilhold i tre eller fire år? Da kan ŠKODA leasing være løsningen.

Hvis du ønsker ny bil, men ikke ønsker å binde opp hele familiens oppsparte egenkapital på bil - da er ŠKODA leasing produktet for deg. 

Du betaler månedsleie, og kan plassere familiens penger der det måtte være ønskelig. 
Leasing er en praktisk, enkel og forutsigbar måte å gjennomføre bilholdet på. 

Noen av fordelene med leasing er:

  • Fabrikkny bil hvert 3. år. 
  • Full forutsigbarhet - ingen personlig risiko.
  • Ingen bruktbil til besvær. Når leieperioden tar slutt, returnerer dere bare bilen, og tar ut en ny bil dersom det er ønskelig
  • Full bruksrett til bilen i avtaleperioden
  • Leasingleien inkl mva, utgiftføres i takt med verdifallet på bilen

 

Vi har også gleden av å kunne tilby ŠKODA forsikring, hvor kundene kan velge å få med påkostforsikring til 135kr pr. mnd. Denne forsikringen dekker skader á 5.000 kroner i løpet av leasingperioden, totalt inntil 37.500 i dekning. 


Du kan med andre ord med en egenandel på 4.000 kroner og ikke noe bonustap, være sikret mulige reparasjoner for 37.500 kroner, til den totale summen av 8.000kr. 

Trykk her om du ønsker å se på utvalget av biler vi har til rask levering.