Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA VISION iV

Nå kan du endelig forhåndsbestille ŠKODA VISION iV, en helelektrisk familie-SUV med rekkevidde på inntil 500 km og mulighet for 4X4. Ikke gå glipp av muligheten til å sikre deg en plass i køen.

Oppdatert 12.02.20: NÅ ER NAVNET KLART. Se mer informasjon her

ŠKODA VISION iV er en helektrisk familie-SUV med sporty linjer, og den første bilen som blir bygget på VW-gruppens MEB-plattform. VISION iV har et dynamisk og sportslig designspråk med fire dører, skarpe linjer og godt med plass. ŠKODA VISION iV er 4,666 mm lang, 1,926 mm bred og 1,613 mm høy. 

INNTIL 500 KM REKKEVIDDE og mulighet for 4x4.

De 306 kreftene fordeles etter behov på de fire hjulene, det gir en dynamisk og trygg kjøreopplevelse. 0-100 er unnagjort på 5,9 sekunder og konseptbilen har en toppfart på 180 km/t. Den imponerende rekkevidden er oppgitt til 500 km ifølge den nye WLTP-standarden. Batteriet har en kapasitet på 83 kWh og kan lades fra 0 til 80 prosent i løpet av 30 minutter. Dette gjør VISION iV til en praktisk bil, som kan dekke de flestes behov. Den vil også ha mulighet for 4x4 firehjulstrekk.

 

Kommer som 5-seter og med hengerfeste

I tillegg til god plass, smarte løsninger, mye bil for pengene og et design som skiller seg ut. bekrefter nå også ŠKODA at deres store elektriske familiebil settes i produksjon med hengerfeste og fem seter. Dermed får du alt du kan ønsker deg av en stor familie-SUV. 

 

Forhåndsbestill ŠKODAs elektriske familiebil i dag

Du kan nå forhåndsbestille ŠKODA VISION iV. Reservasjonen gir deg prioritet i forhåndssalget som vil finne sted eksklusivt for kunder med reservasjon i perioden før ordinært salg starter.
Følg linken under for å komme til reservasjonsløsningen. Det koster kr 5.000,- å reservere bilen, men du kan når som helst trekke din reservasjon og få hele reservasjonsbeløpet tilbakebetalt, så fremt det ikke er inngått en kjøpsavtale.

Reservasjonen din registeres i Mitt Bilhold hvor du til en hver tid har full oversikt over reservasjonen din. Du vil også motta informasjon på e-post.

Når forhåndssalget av elektriske VISION iV åpner, blir din bestilling prioritert. Du får også mulighet til å søke om gode finansieringsløsninger fra ŠKODA Financial Services.

 

Test elbil24.no 

"Endelig en fullverdig elbil for de mange"

Les hele testen av VISION iV her