KJØP EN CITIGO E IV VINN EN CITIGO E IV

Nå er det mulig å forhåndsbestille ŠKODAs første helelektriske bil - CITIGOe iV og dermed sikre seg prioritet i forhåndssalget.

ŠKODA gir bort en bil til én av de 1000 første som reserverer, kjøper og får utlevert en CITIGOe iV. Det vil si at den heldige vinneren får refundert hele kjøpesummen når bilen hentes ut hos forhandler. Totalt begrenser ŠKODA Norge antall reservasjoner til 1.000 i forhåndssalg, noe som gir betydelige vinnersjanser for de som setter seg på reservasjonslisten. Alle de som står på reservasjonslisten blir automatisk med i trekningen, og kan være den heldige vinneren av en helt ny, ŠKODA CITIGOe iV når vinneren trekkes ved lansering av bilen i juni neste år. Vinneren kåres etter at alle forhåndsreserverte kunder har inngått kontrakt og fått utlevert bilen.

FORHÅNDSRESERVER OG DELTA I KONKURRANSEN!

Sikre din prioritet i forhåndssalget samtidig som du blir med i konkurransen om å vinne en CITIGOe iV.

 

Nysgjerrig på CITIGO e iV?

ŠKODAs første helelektriske bil blir rommelig for fire, og har et bagasjerom på 250 liter – til tross for ytre mål som er tilpasset en urban hverdag. Lengden er bare 3.597 mm og bredden er 1.645 mm. Med nedfelt baksete rommer den lille bilen hele 923 liter.

Den forhjulsdrevne CITIGOe iV vil få en elektrisk motor som yter 61 kW. Maksimalt dreiemoment er 210 Nm, noe som er relativt høyt for denne typen kjøretøy, og dreimemomentet er tilgjengelig umiddelbart. En typisk forbikjøringsakselerasjon fra 60 - 100 km/t vil gå på 7,6 sekunder, mens den klassiske sprinten fra 0 – 100 km/t tar 12,5 sekunder. Toppfarten er 130 km/t.

Batterikapasiteten til ŠKODA CITIGOe iV er på 36,8 kWh, noe som gir en rekkevidde på 265 km etter WLTP-målemetoden. Batteriet kan lades 80% på en time med 40 kW hurtiglader. Med en 7,2 kW veggboks blir ladetiden for 80% litt over fire timer. Den helelektriske CITIGO- modellen skiller seg fra forbrenningsutgavene med en radiatorgrill som er lakkert i bilens farge og ny frontstøtfanger. Bilen får tåkelys og LED-kjørelys som standard. Interiøret er også revidert til iV-versjonen.

 

Citigo E


Besøk oss på Etterstad eller forhåndsbestill på
butikk.skoda.no