Høstklar bil

I hele oktober har vi kampanjepriser på bilpleie. Ønsker du å gjøre bilen din klar for høsten - sjekk ut tilbudene våre.

Jevnt vedlikehold av din Škodas ytre er like viktig som bilens indre. Man skal vite hva man driver med. Derfor tilbyr vi deg at vi tar oss av bilpleie for deg.

Vi har to bilepleiepakker. 

"Poleringspakke" til kr 1990.- (før 2.250.-)
Først gir vi din Škoda en grundig "Superb"-vask som inkluderer utvendig svampvask, vask av matter, støvsuging av seter og bagasjerommet, vask av innvendige flater, kriker og kroker og innvendig vinduspuss. Denne koster kr 599.- om du kun ønsker å bestille vasken.
Vi topper det hele med polering, så lakken på din Škoda får en beskyttende vokshinne mot smuss og er mer motstandsdyktig. Polering anbefales minst to ganger årlig, spesielt siden det brukes mye salt på norske veier om vinteren og det angriper lakken særskilt mye.

"Full pakke" til kr 2990.- (før 3.750.-)
I tillegg til "Superb"-vask og polering som beskrevet over, inkluderer denne pakken også lakkrens som utføres før polering. Det er en form for sliping av lakken for å gi din Škoda maksimal glans tilbake. Man sliper lakken med spesialutstyr slik at grove og fine riper minskes. Dype riper er vanskelig å fjerne helt, men med hjelp av lakkrens blir de mindre og dermed mindre synlige. (Har du en dypere ripe eller en bulk, les om vår kostnadseffektive reparasjonsmetode SMART-repair her.)
Behandlingen avsluttes med polering for å legge en ny beskyttende hinne og for å la din Škoda skinne som ny.

Vi anbefaler at lakkrens foretas når lakken begynner å bli slitt. Det ser du ved at den ser matt ut. Har du riper etter vaskebørster og asfalt som har satt seg fast, er det på tide å ta lakkrens. Det samme gjelder om du kjenner "nupper" i lakken. Ofte er disse nuppene piggstøv og lignende som har bundet seg til lakken og de kan ruste på overflaten og danne brune prikker.

OBS! Dersom du har takboks, ber vi om at du fjerner den før du leverer din Škoda til oss for én av våre lakkbehandlinger.