Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

SE NYE ŠKODA ENYAQ IV HOS OSS!


Endelig har vi fått vi den nye ENYAQ iV inn i våre butikklokaler. Frem til 25. februar kan du avtale en  personlig visning av denne helelektriske familie-SUVen fra ŠKODA, og du kan velge mellom en visning i butikk eller digital visning. Se bilen og få svar på dine spørsmål!

3076_MBEtterstad_ENYAQ_Visning_480x365.jpg

Jeg ønsker å avtale en visning av ENYAQ

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

3076_MB_ENYAQ-visning_1080x500.jpg

Det er trygt å besøke oss

Du kan være helt trygg på at vi har tatt solide grep for å redusere smittefare. Vi følger smittevernreglene og de pålegg og retningslinjer  som er gitt fra myndighetene.
Vi oppfordrer alle til å bruke munnbind. De som ikke har med eget vil få utdelt hos oss. Vi ber alle om å ha lav terskel for å utsette besøk ved dårlig form, eller mistanke om smittefare.

 

ENYAQ

Dette ER ŠKODA ENYAQ iV

Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 528* km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, og vil tilbys med 4x4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger – i kjent ŠKODA stil.

Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.