Vår allsidige kompakt-SUV ŠKODA KAROQ

Spar kr 60.000,-

Karoq STYLE 115 TDI DSG MED VINTERPAKKE
NÅ KUN KR 405.200,-**

Dette er en godt utstyrt modell med blant annet metallic lakk, digitalt instrumentpanel, trafikkskiltgjenkjenning, multifunksjonsratt med varme, elektrisk førersete med minne, businesspakke Style skinn, ryggekamera, navigasjon, parkeringsvarmer, adaptiv cruise control mm.

Trenger du ny bil denne sommeren? Vi har alltid et utvalg biler tilgjengelig for rask levering. Dette er godt- og fornuftig utstyrte biler i forskjellige prisklasser. Ta kontakt med oss for informasjon om utvalget! 

Rentetilbud

Velg det som er smartest for deg. Gunstig rente får du uansett!


KAROQ

Nye ŠKODA KAROQ har alt du forventer av en SUV, tøff og velutstyrt, og du kan selvfølgelig velge både automat og 4x4. Den er smart som ŠKODAer pleier å være, og på topp når det gjelder sikkerhet, assistentfunksjoner og tilkoblingsmuligheter. Noen vil kalle den KODIAQs lillebror – vi kaller den den store lillebroren. For selv om KAROQ ikke er veldig stor bil, har motorjournalistene allerede kalt plassen imponerende både for passasjerer og bagasje.

 

Tilbudet gjelder t.o.m. 31.08.2019. Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i ŠKODA Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Pris veil. levert forhandler. Alle priser inkl. mva. Drivstofforbruk og CO2-utslipp KAROQ i henhold til WLTP-normen fra 4,5 l/100km og 115 g/km (kan variere ut fra valgt utstyr). Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.