Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

CITIGOe iV

Elektrisk bybil med rask levering! 

ŠKODA CITIGOe iV er en spennende og smidig bybil – morsom og lettkjørt. Elbilen har en rekkevidde på inntil 260 km, og når du trenger å lade, enten på farta eller hjemme, kan du hurtiglade til 80% på bare en time.

Ut oktober har vi et begrenset antall helelektriske ŠKODA CITIGOiV for rask levering hos oss!

ŠKODA CITIGOe iV
kun kr 199.900*

Begrenset antall biler!

Kontakt meg om CITIGOe iV for tilbud eller prøvekjøring.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

CITIGOe iV

Overraskende stor til å være så liten. CITIGOe iV kan ved første øyekast se liten ut, men synet kan bedra. Med smarte seteløsninger, som kan felles ned og overraskende generøst bagasjerom, er det utrolig hvor mye du faktisk får med deg på tur.

CITIGOe iV detaljSmarte detaljer. CITIGOe iV har som alle biler fra ŠKODA, også masse smarte detaljer! Med koppholdere både foran og bak, nettinglommer på innsiden av førersetene og praktisk veskeholder integrert i åpningsmekanismen på hanskerommet, så får du plass til det du trenger av både smått og stort i selve kupeen.

 

På nett. CITIGOe iV er fullpakket med onlinetjenester. Det gjør det enkelt å aktivere klimatisering, lade batteriet, eller kontrollere bilens aktuelle rekkevidde fra din smarttelefon, uansett hvor du er.