Helt nye ŠKODA SCALA

 

Vi har laget en kompakt bil med god plass, smarte løsninger og massevis av utstyr som gjør den behagelig å kjøre. Nye ŠKODA SCALA har alle de smarte løsningene du kjenner fra ŠKODA, den holder avstand til bilene foran, den viser deg hva som er bak når du rygger, og den kobler til smarttelefonen din hver gang du setter deg inn i bilen. Også ser den jo bra ut, da.

Lanseringsrente 

Behov for bil raskt?

Vi har alltid et utvalg lagerbiler tilgjengelig for rask levering. Dette er godt- og fornuftig utstyrte biler i forskjellige prisklasser. Ta kontakt med oss for informasjon om utvalget!


Helt nye Scala

ŠKODA SCALA er en femdørs kombimodell med sportslig, tidløst design som skillerr seg ut i mengden. Designet, som er inspirert av den sportslige konseptbilen VISION RS, preges av skarpe linjer, dynamiske elementer og et fasinerende samspill mellom lys og skygge. Sikkerhestsløsningene i SCALA er også inspirert av høyere segmenter. Bilen leveres med er rekke avanserte førerassistensystemer, hele ni kollisjonsputer og automatisk varsling ved nødsentral om en ulykke skulle inntreffe.

Tilbudet gjelder t.o.m. 31.08.2019. Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i ŠKODA Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Veiledende pris inkl. mva levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Drivstofforbruk og CO2-utslipp i henhold til WLTP-normen er estimert til 6,0 l/100km og 134g/km, kan variere med valgt utstyr. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.