Den er Norges mest solgte stasjonsvogn – IKKE UTEN GRUNN.

Akkurat nå får du testvinneren SKODA Octavia til en lavere pris og med sterkere motor

Er det mulig å få høy kvalitet på sikkerhet, kjøreglede og design, men til en fornuftig pris?

Ja, så absolutt. Akkurat nå sparer kundene 75.000,- kroner hos ŠKODA Møller Bil på en av de aller mest populære bilmodellene i Norge: ŠKODA OCTAVIA.

- Kundene våre får 25.000,- kroner i avslag på 4x4, gratis vinterpakke til en verdi av 9.700,- kroner, samt 35.300,- kroner i ytterligere rabatt, forteller salg- og markedssjef, Jon Halvor Storstrøm, i Møller Bil Etterstad.

- Dette høres kanskje ut som en klisjé, men ŠKODA OCTAVIA har alltid vært mye bil for pengene, fortsetter Jon Halvor.

 Jon Halvor

MYE BIL FOR PENGENE: Salgs- og markedssjef hos Møller Bil Etterstad, Jon Halvor Storstrøm, sier ŠKODA OCTAVIA er mye bil for pengene.

Det er vanskelig å være uenig med han. Foruten barnefamilier, som elsker den gode plassen og bilens mange bruksområder, har biljournalister over hele Europa trykket OCTAVIA-modellen fra det tsjekkiske bilmerket til sitt bryst. Motor, Broom og Vi Menn Motor er blant norske medier som gir bilen rosende omtale i tester de har utførte de siste årene. Senest i mars 2019 scoret OCTAVIA høyt på de viktigste områdene for mange bileiere - sikkerhet, plass og komfort - i en test utført av bilmagasinet Motor:
«Vender vi tilbake til kjerneverdiene i denne klassen – pris, plass og komfort – så er det liten tvil om at OCTAVIA er det beste kjøpet i øyeblikket» kunne magasinet melde.

Skal vi dog tro salgs- og markedssjefen er det ikke bare barnefamilier som har lagt sin elsk på Norges mest solgte stasjonsvogn.

- Denne bilen treffer nok bredere enn mange tror, og har blant annet blitt en veldig populær firmabil. Foruten at plassen i bagasjerommet er helt unikt, er OCTAVIA driftssikker og det er høy kvalitet til en rimelig pris. Du får mye utstyr som standard, samtidig som tilleggsutstyret er veldig gunstig priset, sier Jon Halvor.

Octavia

ANVENDELIG: Det er ikke bare barnefamilier som har falt pladask for ŠKODA OCTAVIA. Forhandleren forteller at mange selskaper har gått til anskaffelse av OCTAVIA som firmabil.

 

Scorer høyt på sikkerhet

OCTAVIA fikk fem av fem stjerner av sikkerhetskommisjonen EURO NCAP da siste utgave av modellen ble lansert og testet i 2013. Siden den gang har standardmodellen blitt kontinuerlig oppdatert med det nyeste innen sikkerhetssystemer: Adaptiv cruisekontroll, trafikkskiltgjenkjenner, front assist-system og blindsonevarsler - for å nevne noe. I tillegg kan du utstyre din OCTAVIA med ryggekamera og parkeringshjelp der bilen lukeparkerer for deg.

Elektriske seter med minne, hel- eller delskinn på seter, oppvarmet ratt og toppmoderne underholdningssystem er bare blant noe av tilleggsutstyret du kan velge i. Med andre ord, utvalget er stort for den som krever litt ekstra for en lav pris.

- Du kan kjøpe med rubb og stubb på en OCTAVIA for samme pris der du så vidt får en bil hos andre, sier Jon Halvor til.

 

Hva er hemmelighetene bak suksessen?

Vi har ingen hemmeligheter, men det finnes mange gode svar på hvorfor ŠKODA er blitt en norgesfavoritt. I en elektrisk fremtid blir det bare flere.

Med andre ord kan bilkjøpere som vurderer en ŠKODA OCTAVIA puste med magen. Klisjeen om at «dette er mye bil for pengene» lever i beste velgående.

- Dette er et usedvanlig høyt prisavslag på en til vanlig meget gunstig modell, avslutter Jon Halvor.

 

Hva er simply Clever?

ŠKODAs "Simply Clever" handler om den praktiske tankegangen bak alle de små, men viktige detaljene i våre modeller. Smarte løsninger som gjør at bilene våre ikke bare tilfredsstiller kravene du har til teknologi, sikkerhet og kvalitet – men som gjør opplevelsen bak rattet til noe du vil glede deg over - hele veien.

Tilbudet gjelder t.o.m. 30.11.2019. Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.

* Pris veil. levert forhandler. Alle priser inkl. mva. Vinterhjul kommer i tillegg. Drivstofforbruk og CO2-utslipp OCTAVIA stv. 4x4 i henhold til WLTP-normen fra 6,3 l/100km og 166 g/km (kan variere ut fra valgt utstyr). Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.