Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

UTFØR SERVICE PÅ DIN 5 ÅR+ ŠKODA HOS OSS.

Utfører du service eller reparasjon på din ŠKODA som er 5 år eller eldre hos oss innen 28. februar 2020 får du en verdisjekk på kr 1.500,-. Verdisjekken kan du benytte på service og reparasjoner hos oss.

Bestill verkstedtjenester til din ŠKODA i vår digitale kundeportal, Bilhold. Finn et tidspunkt i vår kalender, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

Pris

Visste du at ŠKODA originale deler er identiske med delene som ble brukt da bilen din ble produsert? At de har fått alle endringene som er gjort mens modellen er i produksjon og alle testene som blir gjort på deler som blir brukt i serieproduksjon?

Som din bils produsent har vi den beste kunnskapen om hvilke parametere de forskjellige delene må møte for å sikre at bilen din fungerer som den skal. Derfor anbefaler vi at du bruker ŠKODA originale deler, fordi de ikke bare er byttedeler, men originale deler i ordets rette forstand.

Hos Møller Bil Etterstad bruker vi alltid originale deler.

 

Service

Tilbudet gjelder alle ŠKODA-modeller som er 5 år eller eldre, og frem til 28. februar 2020.
Gavekortet kan ikke veksles inn mot penger eller benyttes på glassreparasjon og forsikringsreparasjoner.