Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Du kan velge mellom to pakker hos oss. Polering anbefaler vi minst to ganger i året.
Lakkrens med polering bør tas når bilens lakk begynner å se matt ut eller du kjenner "nupper" i lakken, da disse partiklene kan ruste på overflaten og danne brune prikker.

Jevnt vedlikehold av din Škodas ytre er like viktig som bilens indre. Man skal vite hva man driver med. Derfor tilbyr vi deg at vi tar oss av bilpleie for deg.


"Poleringspakke 1-stegs polering med voksbeskyttelse" til kr 2.490.-
Først gir vi din Škoda en grundig "Stor"-vask som inkluderer grundig utvendig berøringsvask, vask av matter, støvsuging av seter og bagasjerommet, vask av innvendige flater, kriker og kroker samt innvendig vinduspuss. Denne koster kr 799.- om du kun ønsker å bestille vasken.
Vi lakkrenser så bilen, her fjerner vi urenheter som har bundet seg til lakken, piggstøv o.l. så polerer vi bilen med en fin polish. Denne fjerner de finere ripene og gir lakken en dyp fin glans. Så toppes dette med en voks for å gi lakken en beskyttende hinne. Polering anbefales minst to ganger årlig, spesielt siden det brukes mye salt på norske veier om vinteren og det angriper lakken særskilt mye.

Dersom vi ser det er behov for "Full pakke" ringer vi deg for samtykke.

-

"Full pakke" 2-stegs polering til kr 3.990.-
I tillegg til "Stor"-vask, lakkrens og polering som beskrevet over, inkluderer denne pakken også en runde med grovere poleringsmidler, dette fjerner dypere riper enn det 1-stegs polering vil gjøre, og etterlater en dypere glans.
Behandlingen avsluttes med en polymerbasert lakkforsegling med lang holdbarhet for å legge en ny beskyttende hinne og for å la din Škoda skinne som ny.

 

Dersom vi ser det kun er behov for "Poleringspakke" justerer vi ned prisen automatisk.

Ønsker du mer informasjon om våre vasketjenester kan du lese mer om det her

VI HAR OGSÅ CARBON SHIELD (Les mer her)
Carbon Shield lakkforsegling koster 5490,-
Carbon Shield rebehandling koster 3490,-


Vi anbefaler at lakkrens foretas når lakken begynner å bli slitt. Det ser du ved at den ser matt ut. Har du riper etter vaskebørster og asfalt som har satt seg fast, er det på tide å ta lakkrens. Det samme gjelder om du kjenner "nupper" i lakken. Ofte er disse nuppene piggstøv og lignende som har bundet seg til lakken og de kan ruste på overflaten og danne brune prikker.

OBS! Dersom du har takboks, ber vi om at du fjerner den før du leverer din Škoda til oss for én av våre lakkbehandlinger.