Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

OCTAVIA

Bagasjeromsvolum opptil
640 liter
Pris fra kr 
368.700* 

Motor opptil
245 hk
Tillat hengervekt inntil 
2.000 kg

> Den nyeste versjonen av bestselgeren vår
> Mulighet for 4x4 firehjulstrekk
> En praktisk familiebil - proppfull med smarte løsninger
> God plass til hele familien
> Leveres som OCTAVIA, OCTAVIA iV ladbar hybrid, OCTAVIA SCOUT og OCTAVIA RS


 

4300_MB_Sommer_BADING_SKODA_Tilbud_1080x400.png

Kjøp eller lease ny ŠKODA nå med 2,99%** kampanjerente.

Vi spanderer Service- og vedlikeholdsavtale 3 år/45.000 km til en verdi av kr 11.500!

Tilbudet gjelder alle våre modeller med unntak av nye ENYAQ COUPÉ iV.

 

Kontakt meg om OCTAVIA
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

OCTAVIA iV

OCTAVIA iV ladbar hybrid fra kr 438.700*


OCTAVIA iV er bestselgeren som ladbar hybrid. Kjør elektrisk i hverdagen med inntil 67 km rekkevidde og hybrid på langturer. OCTAVIA iV byr på dynamiske og effektive kjøreopplevelser og kombinerer en 1.4 TSI-motor med en elektrisk drivlinje. I den ladbare hybriden får du innovativ hybridteknologi, et elegant design, uoverkommelige kjørekomfort og romslig plass. Stasjonsvognen leveres i utstyrsversjonene AMBITION, STYLE og en unik RS-versjon. Les mer om OCTAVIA iV ladbar hybrid.

OCTAVIA

OCTAVIA stasjonsvogn fra kr 366.600*


OCTAVIA er en praktisk familiebil, proppfull med smarte løsninger. Den populære stasjonsvognen omfavner designtrenden til merkevaren ŠKODA: en blanding av estetikk, sikkerhet og praktiske funksjoner. Kombinasjonen av tidløs estetikk og moderne teknologi i hver detalj gjør OCTAVIA til et flott skue. Og når øynene har sett seg mette, kan fornuften la seg begeistre. Les mer om OCTAVIA.

OCTAVIA SCOUT

OCTAVIA SCOUT fra kr 533.600*


OCTAVIA SCOUT er røffet opp med robuste karosserielementer, 4x4 firehjulstrekk og 7 trinns DSG automatgir. Gled deg over god komfort, uansett vær og føre. Med et sprekt hekkdesign, bakkeklaringen som er økt med 15 mm og en beskyttelsespakke som gir ekstra god beskyttelse av understell og motor, er OCTAVIA SCOUT rustet for turer utenom allfarvei. Les mer om OCTAVIA SCOUT.

OCTAVIA RS

OCTAVIA RS fra kr 515.500*


Kjenn adrenalinet stige i denne romslige familiebilen! Eksklusivitet kommer nå i en sportslig utgave. OCTAVIA RS er unik på den måten at den kombinerer OCTAVIAs emosjonelle design og alle egenskapene til en praktisk familiebil med særdeles dynamiske kjøreopplevelser. Nyt spenningen av krefter og total kontroll. Disse bilene oser racing - selv stillestående. OCTAVIA RS kommer både som ladbar hybrid med 245 hk og en 2,0 TDI-utgave med 200 hk. Les mer om OCTAVIA RS.OCTAVIA

Anbefalte ustyrspakker 


Vinterpakke
kr 18.200

(Gjelder ikke Ambition)

Parkeringsvarmer, setevarme bak, oppvarmet frontrute og 3-soners klimaanlegg

Transportpakke
fra kr 10.600

Foldbart tilhengerfeste, delingsnett, sensorstyrt elektrisk bakluke og vendbar bagasjeromsmatte


Utvalgt standardutstyr


Sikkerhetsutstyr

Adaptiv og prediktiv cruisecontol, beltevarsling alle plasser, blindsonevarsling i sidespeil, Collision Avoidance Assist (gir impulser i rattet), drivstoffkutt, DSR (Driver Steering Recommendation), TSA (Trailer Stability Assist), TPM (Tyre Pressure Monotoring), ESC (antiskrensregulering), ASR (antispinnregulering), MSR (motorbremsregulering), EDS (elektronisk differensiallås), Front Assist med fotgjengergjenkjenning, fotgjengerbeskyttelse, Hill Hold - hjelp til bakkestart, Lane Assist med nødassistent og køassistent, Proaktiv passasjerbeskyttelse, tretthetsvarsler.

Eksteriør og utvendig utstyr

Adaptiv fjernlysassistent, forberedelse for tilhengerfeste, LED-Matrix hovedlys med AFS, lyktespylere og automatisk høydejustering, LED-kjørelys foran, LED-baklys og LED-skiltlys. LED-tåkelys foran, lysassistent med "Coming and Leaving Home", parkeringssensorer med automatisk bremsing bak, regnsensor, tonet glass i alle vinduer.

Interiør og innvendig utstyr 2-soners Climatronic med pollenfilter, automatisk resirkulering og kjøling av hanskerom, ambient belysning (LED-belysning i kupèen, 10 farger), Care Connect og Infotainment Online 3 år, digitalt instrumentpanel, GreenTec (start/stopp-automatikk med deaktivering, dekk med lavere rullemotstand, gjenvinning av motorbremseenergi), handsfree Bluetooth, innvendig speil med duggsensor, multifunksjonsratt i skinn med varme og styring av radio og telefon, navigasjonssystem Columbus med 10" glass-skjerm, DAB+ og kartverk for Europa, progressiv servostyring, skinn på girspak og håndbrekk, trafikkskiltgjenkjenning.