Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Vi er Norges største Škoda forhandler og ligger sentralt på Ensjø, ikke langt fra Oslo sentrum. Hos oss kan du ikke bare kjøpe nye Škoda, men vi har også et stort utvalg av bruktbiler. Vi har et bredt utvalg av verkstedtjenester og leverer alt du trenger for å ta vare på din bil.

I vår ny- og bruktbilavdeling finner du en variert utstilling og vi hjelper deg gjerne med bilkjøp, forsikring eller finansiering i form av leasing og lån. Spør oss gjerne om prøvekjøring! Takket være vår mangeårige erfaring på bedriftsmarkedet, er vi vant til å finne gode løsninger skreddersydd for din bedrift. Dersom du har behov for en firmabil eller en firmabilavtale, har vi nok løsningen for deg.

Vårt bilverksted er et sertifisert og godkjent merkeverksted for Škoda for service, reparasjoner og EU-kontroll. I tillegg tilbyr vi tjenester som bilvask og bilpleie, ruteskift og -reparasjon og dekkhotell . Mens du har din bil hos oss kan vi være behjelpelig med leiebil, utleiesykkel eller ruterbilletter.

På delelageret møter du faglig dyktige medarbeidere som leverer originale bildeler og tilbehør til din bil og står gjerne til rådighet ved spørsmål.

Du kan være trygg på at vi som en del av Møller Bil kjeden ivaretar dine interesser og behov. Det som utmerker oss er at du som menneske møter mennesker. Vi ønsker å gi deg trygghet og gjør bilhold enkelt for deg. Fordi vi vet at livet består av mer enn bare bil.