Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Dekkhotell gml

Dekkhotell gjør bilholdet og hverdagen din mye enklere. La vårt dekkhotell ta hånd om hjulskiftet for deg!

Er du en av de som har dårlig med plass for oppbevaring av vinter/sommer dekkene i garasje og bod, eller bare ønsker du at vi skal ta hånd om alt det praktiske? Sjekk inn dine hjul på vårt dekkhotell. Da blir det enkelt for deg!

Dekkhotell for inntil 18” dekk
kr 1.450* pr sesong

Dekkhotell for dekk til SUV, varebil eller over 18”
Møller Bil Etterstad samarbeider med Mitt dekkhotell

SE PRIS OG BESTILL LAGRING HER

 

HVA ER INKLUDERT I DEKKHOTELL?

  • Lagring av hjul
  • Hjulskift; Time bestiller du på nett og hjulskift gjøres mens du tar en kaffe. Vi tar oss av lufttrykk, korrekt montering og kalibrering med bilens systemer.
  • Maskinvask; Hjulene vaskes i en skånsom maskinvask før de legges til sesonglagring. Urenheter fjernes og levetiden til både dekk og felger forlenges.
  • Sikkerhetssjekk; Vi kontrollerer alle hjul for skader. Oppdager vi utbedringsbehov varsles du i god tid før sesong. Har du dekkene hos Mitt Bilhold har du i tillegg full oversikt på "Min side".
  • Punkteringsforsikring; Har du vært uheldig og punktert et eller flere dekk? Ingen problem! Er skaden reparerbar fikser vi den kostnadsfritt for deg som dekkhotell-kunde.
  • Automatisk varsling; Når det nærmer seg tid for hjulskift sender vi deg automatisk varsling. Har du dekkene dine hos Mitt Dekkhotell bestiller du time superenkelt rett fra mobilen på "Min side".
  • Forsikring; Vi sørger for sikker merking og hjulene dine er forsikret under lagring mot brann og tyveri.

Du kan enkelt bestille time for et enkelt dekkskift ved å benyttet skjemaet på siden her. 
Dekkskift for kunder uten dekkhotell koster 500,-