Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bli kunde hos vår partner Mitt Dekkhotell

Møller Bil har gleden av å tilby deg dekkhotell gjennom vår partner Mitt Dekkhotell. Med dekkhotell slipper du å bruke energi og plass på å skifte og lagre hjulene selv. I tillegg kan du være trygg på at hjulene skiftes på en forsvarlig måte og lagres korrekt, som øker både driftssikkerhet og levetid på dekkene.

 

Hvordan bli dekkhotellkunde?

  • Dersom du ønsker å lagre hjulene frem til første dekkskift kan du komme med hjulene på drop-in, så fikser vi registrering i skranken
  • Dersom det er tid for hjulskift kan du se priser og bestille hjulskift / dekkhotell på Mitt Dekkhotell sine nettsider her

 

Se oversikt over våre lokasjoner her

 

Hva er inkludert i dekkhotell?

lagring.png LAGRING
Korrekt lagring forlenger levetiden. Fullforsikret naturligvis. Mitt dekkhotell sørger for sikker merking og hjulene dine er forsikret under lagring mot brann og tyveri.
hjulskift.png HJULSKIFT
Time bestiller du på nett og hjulskift gjøres mens du tar en kaffe. Mitt dekkhotell tar seg av lufttrykk, korrekt montering og kalibrering med bilens systemer.
vask.png VASK
Hjulene vaskes i en skånsom maskinvask før de legges til sesonglagring. Urenheter fjernes og levetiden til både dekk og felger forlenges.
punkteringsforsikring.png PUNKTERINGSFORSIKRING
Har du vært uheldig og punktert ett eller flere dekk? Ingen problem! Er skaden reparerbar fikser vi den kostnadsfritt for deg som dekkhotellkunde.
kontroll.png KONTROLL
Mitt dekkhotell kontrollerer alle hjul for skader. Oppdager de utbedringsbehov varsles du i god tid før sesong. Du har i tillegg full oversikt på "Min side".
varsling.png E-VARSLING
Når det nærmer seg tid for hjulskift sender Mitt dekkhotell deg automatisk varsling. Time bestiller du superenkelt - rett fra mobilen på "Min side".

Følg denne linken for mer informasjon om Mitt Dekkhotell.